Gezocht: Front-end Developer

Ambitieuze techneut met HTML en CSS ervaring!

Ben jij een ambitieuze student of starter met HTML en CSS ervaring? Dan is Qlipp Storytelling op zoek naar jou!

Als front-end developer ben je betrokken bij verschillende projecten, waardoor je werk afwisselend en veelzijdig is. Zodra de opdracht binnen is wordt je gevraagd om unieke ontwerpen te maken, en deze vervolgens uit te werken in HTML5 en CSS3. We werken het liefst met het CMS WordPress, waardoor ervaring hiermee een pré is!

Aan de hand van briefings weet jij de juiste structuur voor een site neer te zetten, om deze vervolgens te vertalen in een website waar onze klant blij van wordt. Tevens heb je enige ervaring met Photoshop, zo kun je ons assisteren met overige designs.

Deze job biedt uitgebreide mogelijkheden voor thuiswerken. Dit maakt de functie uitstekend te combineren met een studie aan universiteit of hogeschool.ie zoeken w
We zijn op zoek naar jou als je:

  • Veel kennis hebt van HTML5 en CSS3,
  • Ervaring hebt met responsive design,
  • Kennis van Photoshop en WordPress hebt,
  • Technische ondersteuning kunt bieden aan ons team.
  • Op de hoogte bent van de laatste trends en technieken.
  • Zelfstandig kunt werken.
  • Gemiddeld 5 à 10 uur per week beschikbaar bent (door jou flexibel in te delen)

Herken je je in de meeste punten? Stuur dan snel je motivatiebrief, CV en eventueel jouw portfolio naar Inge Van der Borght, inge@Qlipp.nl .

 

Over ons…
Qlipp Storytelling legt de nadruk op jouw verhaal, zet je persoon, product of dienst in de schijnwerper zodat je klanten je beter leren kennen en zodat je hen nog meer boeit en bindt. Jouw verhaal delen we op verschillende platforms: web, social, e-mail en onlife. Dit doen we met een sterk team van techneuten, creatieven en tekstschrijvers. Extra mooi is dat we jouw verhaal delen op de plaatsen waar je doelgroep zich bevindt!