SBO Focus

Probleem
De site van SBO Focus was gedateerd en zeer moeilijk actueel te houden. De leerkrachten konden bijna geen teksten noch afbeeldingen plaatsen. Met het gevolg dat de site niet leefde.

Oplossing
We hebben een eigentijds WordPress site met ontwerp op maat gebouwd. Krachtig is de dynamische homepage, je vindt er het laatste nieuws, de eerstvolgende agenda items en een directe link naar de specifieke klassen-blogs.
Elke groep houdt zijn eigen blog bij. Om ervoor te zorgen dat leerkrachten en leerlingen vlot aan de gang zouden kunnen hebben we  verschillende workshops op maat gegeven. Zo heeft de persoon op het secretariaat andere leerwensen dan bepaalde leerkrachten.

We hebben een nieuwsbrief(omgeving) opgezet en ook daar hebben we een workshop voor gegeven. Zo kan het secretariaat naar elke groep ouders een andere nieuwsbrief sturen. Wel zo fijn informatie op maat.

Resultaat
Ouders zijn veel meer op de hoogte van de activiteiten van hun kinderen. Zij kunnen dan ook gerichter het gesprek met hun kind aangaan, eventueel in combinatie met de afbeeldingen van de website. Zo hebben ouder en kind een leuk(er) gesprek. De tijd die ouders op de website doorbrengen is ook toegenomen. Er is gewoon meer te beleven.

www.sbo-focus.nl

imac2 imac1